Q&A

Mindre brændstof, bedre acceleration, mindre Co2

CERAMO POWER.

Q&A

 

 

Jan 2014

 

Ceramo Marketing LLC

 

 

(installation)

Q1: Hvor placeres Ceramo Power bedst ?

A1: Vi anbefaler, at du fastgør på luftindsugningen (luftslangen), så tæt som muligt på luftfilteret. Hvis det ikke kan lade sig gøre på grund af motorens konstruktion, så anbefaler vi, at man placerer på indersiden af hætten til luftfilteret.

 

 

Q2: Hvordan installerer man ?

A2: Installationen er utrolig nemt og kan gøres på 5 minutter. Se gerne installationsmanualen. Ceramo Power laves med en meget stærk doppeltklæbende bagside, men kan fastgøres yderligere med det varmeresistente tape, som leveres sammen med, eller alternativt med en almindelig plastik strip.

 

 

(omkring produktet)

Q3: Hvor lang levetid har Ceramo ?

A3: Tre år efter installation. Vi anbefaler at installere en ny efter 3 år.

 

 

Q4: Hvordan kan det lade sig gøre, at Ceramo Power både kan reducere brændstofforbrug og partikelemission samt forbedre bilens acceleration ved blot at sætte den oven på luft indsugningen?

A4: CERAMO POWER opløser ilt-klynger og forbedre derved motorens forbrænding. Den gør det med andre ord nemmere for motoren at trække vejret. CERAMO POWER udløser positive ioner (+ioner) og opløser derved negative ioner (- ioner, som danner ilt-klynger og besværliggør motorens forbrænding. Den består af en sammensætning af special alluminium, keramik og varmeresistent glasfiber.

 

 

(Omkring brændstofbesparelse)

Q5: Reducerer Ceramo Power brændstofforbruget straks efter installation? A5: I det fleste tilfælde opnår man ret hurtigt en mærkkbar brændstofbesparelse, men i nogle tilfælde skal den køre 1,000 til 3,000 km.

 

 

Q6: Hvordan måler jeg forbruget; km/l?

A6: For at få en så korrekt måling som mulig, så anbefaler vi, at man måler på fuld tank. Brug gerne det måle-skema vi stiller til rådighed her på hjemmesiden. Fyld tanken op, noter antal liter, og registrer så antal km kørt indtil tanken løber tom. Gentag så dette 2 til 3 gange inden installation af Ceramo. Gentag samme procedure efter installation af ceramo. kontakt os gerne i forbindelse med spørgsmål.

 

 

(efter installation)

Q7: Hvordan kan det være, at jeg mærker at bilen accelerer lettere ?

A7: Hurtigere respons fra motoren og samme motorkraft med mindre press på accelratoren er første tegn på effekten af ceramo'en. Derved opstår brændstofsbesparelsen også.

 

 

Q8: Jeg bemærker at motoren larmer mindre, hvorfor ?

A8: Ceramo Power optimere motorens forbrænding og derved får den også en mere behagelig lyd.

 

 

Q9: Hvordan påvirker Ceramo Power motoren?

A9: Den indvendige del af motorens luftfilter og emissionssytem får bedre forhold da den tilføres mere ren luft. Du kan forvente, at den patenterede teknologi vil forlænge levetiden på din motor.

 

 

Copyright ©all rights reserved Ceramo Power Danmark S.M.B.A Tlf: 21371058 / 23389057 Email: info@ceramo.dk Web: www.ceramo.dk CVR: 34 57 83 46